Heeft u interesse in een Smart Home waar alle lampen door middel van een tablet aan de muur bediend kunnen worden?

Wij kunnen voor u hiervoor een lichtplan opstellen!

Met deze relatief goedkope oplossing behoud u uw lichtschakelaar functionaliteit en zou u zelf eventuele upgrades kunnen maken.

De basis die wij hiervoor gebruiken zijn alleen maar Philips Hue lampen, die u zelf ook kunt kopen.

Het installeren hiervan en de tablet aan de muur speciaal op maat voor u gemaakt daar rekenen wij een bedrag voor.

Wat het u nu kost om alles over te zetten naar deze Smart Home verlichting welke u ook vanuit buitenshuis kan bedienen kunnen wij voor u opstellen voor een eenmalig all-in bedrag van 195 euro! (Bij bezoek aan huis komen hier nog wel reiskosten over heen. N.B. Alleen voor de regio Groningen, Friesland en Drenthe)

Hiervoor krijgt u op onze aanbevelingen een overzicht wat het u zou kosten om al uw lampen over te zetten naar deze Smart Home verlichting van Philips Hue, met bediening van een tablet aan de muur. En dit alles specifiek op maat gemaakt voor uw eigen woning!

En wanneer u dan ook daadwerkelijk dit lichtplan op basis van Philips Hue door ons laat installeren bij u thuis krijgt u dit bedrag weer als korting op uw eindnota!

U kunt hiervoor met ons contact opnemen door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.